The Rise From The Fire 

Gedurende deze vier maanden gaan we met elkaar op reis.

Met oa schaduwwerk, moederlijn en innerlijk kind werk nemen we de tijd om oude wonden te helen, dit alles in een liefdevolle verbinding met elkaar. In deze periode zet je de eerste stappen op het pad naar je ware zelf. Leer luisteren naar je intuïtie en ervaar de krachtige verbondenheid van samenkomen in een vrouwencirkel.

De Rise From The Fire heeft me doen realiseren dat wij als vrouwen, als collectief, allemaal verbonden zijn. Door de reis, die ik samen met mijn sisters heb gemaakt, mocht ik (pijn) stukken en patronen doorvoelen d.m.v. schaduwwerk, mirrorwork en innerlijk-kind werk. Samen, in veiligheid met mijn eigen sisters, welke ik nog dagelijks spreek en zie. Alle jasjes die ik droeg, mocht ik aan de kapstok hangen. Ik voelde mij enorm gedragen, veilig en gezien. Een sisterhood waarin elke vrouw wordt gezien en gehoord, is wat ik elke vrouw diep van binnen gun en wat elke vrouw (naar mijn mening) nodig heeft.

Het is tijd om jezelf los te maken van de ketenen uit de oudheid en op te staan uit het vuur. Het is tijd om stap voor stap de weg te vinden naar jezelf, te leven naar je kunnen en je eigen kracht en grootsheid te voelen. Laten we met terugwerkende kracht onze vrouwelijke bloedlijn helen. Laten we onze voormoeders eren door onze ruimte te nemen om de meest pure vorm van ons zelf te ontmoeten.

Leven vanuit je vrouwelijke kracht.

Het is zo prachtig om te leven vanuit je vrouwelijke kracht, toch klinkt het soms zo abstract. Wat is nu eigenlijk je diepste hartsverlangen en wat houdt je tegen om dit te volgen? Ontdek wat jou van nature gemakkelijk afgaat en wat jouw talenten zijn. Laat de energie moeiteloos door je heen stromen, zodat je in een staat van flow en overgave kunt leven. Herinner jezelf aan wie je werkelijk bent.


Sisterhood


Tijdens deze reis zul je al snel een sterke verbondenheid voelen met de andere vrouwen, als echte sisters.Je ontmoet vrouwen die net als jij het pad bewandelen naar hun diepste hartsverlangen. We dragen elkaar wanneer dat nodig is en worden zelf gedragen als we steun kunnen gebruiken. Het is deze diepe connectie met andere vrouwen die ons verder helpt op onze weg naar waar we werkelijk thuishoren.


Je krijgt je eigen sister cirkel, bestaande uit maximaal 9 vrouwen.Hierbinnen zijn er online bijeenkomsten en is er een appgroep voor tussentijds contact.

Daarnaast word je onderdeel van een groeiende landelijke sisterhood.

Live ceremonie dag


Op de helft van de Rise from the fire journey, komen de sister cirkels samen voor een live ceremonie dag onder leiding van Mirre Joanne.

Tijdens deze intensieve ceremonie dag begeleid ze je door oefeningen in embodiment, verbinding, emotional release en een prachtige moeder wond ceremonie.


DATA & LIVE DAGEN

Zaterdag 31 augustus - openingsceremonie

Ontmoet de sisters en Liza, met wie je deze reis gaat maken.


26 oktober | Live ceremonie-dag met Mirre Joanne

Moeder-dochter ritueel. Shedding skin workshop en emotional release.


Online cirkels (zoom) september t/m december

Eind december Yule viering (kleine eigen bijdrage)

AANMELDEN

Aanmelden voor de journey kan vanaf 1 mei!

Er is plek voor maximaal 9 vrouwen. We plannen een korte kennismaking call waarin we elkaar alvast kunnen spreken en voelen of er een ja is.


Investering:
* €600,- (tot 30 juli) -*betalingin 2 termijnen mogelijk
* €700,- (tot 20 augustus)

*Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW.


Mocht je nog vragen hebben of een kennismaking gesprek willen inplannen, dan mag je altijd een berichtje sturen of bellen.

Na de Rise From The Fire journey:

❊ Ben je meer in verbinding met je intuïtie, emoties en inner-knowing.

❊ Heb je een liefdevollere relatie met jezelf en je binnenwereld.

❊ Hoor je je innerlijke stem en durf je keuzes te maken vanuit je intuïtie.

❊ Is je bewustzijn over jezelf en het leven vergroot.

❊ Heb je je eigen rituelen en een self-practise die voor jou werken

❊ Kun je zelf aan de slag om de diepe verbinding met je lichaam en geest vast te houden en verder te ontwikkelen.

❊ Leer je belemmerende/negatieve gedachtes en patronen in jezelf te herkennen en kan deze liefdevol aankijken.

❊ Sta je in verbinding met een liefdevolle sister groep, waar je na de journey verder mee kunt bouwen en prachtige connecties aan overhoudt.

September
05 | Angst & Vertrouwen
12 | Het levenspad
19 | I am Light


Oktober
03 | Zelfvertrouwen
10 | Zelfliefde
17 | Ruimte nemen


26 oktober | Live ceremonie-dag met Mirre Joanne

Moeder-dochter ritueel. Shedding skin workshop en emotional release.


November
07 | Intuītie
14 | Grenzen
21 | Schaduwwerk

28 | Wie ben ik? Wat kan ik?


December
12 | De kracht van visualisatie
19 | Afsluitende cirkel

''Sisterhood is to be together,

feel together, heal together, 

and RISE together''

Tijdens de Rise From The Fire journey:

❊ Live dag 1. Openingsceremonie | ontmoet de sisters en Liza, waarmee je deze reis gaat maken.

❊ Live dag 2. Ceremonie dag met Mirre Joanne | Moeder-dochter ritueel, shedding skin en emotional release

❊ Toegang tot een WhatsApp-groep waar je in verbinding staat met Liza en de sisters uit de journey. Hier kun je in veiligheid je proces, vragen en inzichten delen. Zo blijven we ook, buiten de sessies om, in verbinding met elkaar als sisters
❊ Een werkboek met practises en tools die je helpen om dichter bij jezelf te komen én blijven, en hoe je dit toepast in je dagelijkse leven.

❊ Een liefdevolle safe space waar het veilig is om helemaal jezelf te zijn, ongeacht wat je voelt en waar je bent in jouw proces.